Risk Management 360

360 Asset

Evaluare riscuri

Pentru dezvoltarea unui proiect de risc management cat mai coerent, fiecare societate are nevoie de identificarea cat mai corecta a expunerii la riscuri. Societatea noastra va poate ajuta in acest sens prin intermediul expertilor si partenerilor nostri.

Suntem constienti ca o cunoastere a riscurilor cat mai corecta ajuta in dezvoltarea politicii de risc management a fiecarei compani. Astfel, societatea noastra va poate ajuta atat prin expertii ei cat si prin parteneriatele de lunga durata pentru oferirea unei imagini cat mai reale a expunerilor la risc:

  • Evaluarea riscului la incendiu

   Experti autorizati SSM cu care colaboram vor realiza un raport care poate face parte din procesul de autorizare la incendiu dar si in acelasi timp pentru a scoate in evidenta riscurile si a oferi solutii de imbunatatire a acestora.

  • Evaluarea riscului de Securitate fizica

   Alinierea la noile norme de Securitate impun oricarui proprietar de cladiri sa aiba realizata Evaluarea riscului de Securitate fizica.

   Pe langa obligativitate aceasta evaluare vine in intampinarea dumneavoastra cu expunerile reale cu care va intampinati si de asemenea cu masurile optime de protectie pe care le puteti implementa

  • .
  • Evaluare valori bunuri imobile si utilaje

Aceasta evaluare este una din cele mai importante, deoarece sta la baza procesului de cuantificare a pierderilor in cazul aparitiei unui risc.


Pe langa tipurile de evaluari societatea noastra, prin expertii locali si internationali, putem realiza intreg profilul de risc al societatii dumneavoastre in functie de domeniul de activitate, pentru a va ajuta in stabilirea politicilor de risc management.