Risk Management 360

360 Employees

Payroll

Prin parteneriate cu companii cu o indelungata expertiza in domeniul HR, va putem pune la dispozitie solutii pentru externalizarea salarizarii.

In ultimul timp, mai ales in anumite domenii de activitate, se manifesta un interes constant fata de servicii de externalizare a resurselor umane si de reducere a costurilor cu aceasta componenta.

Legislatia muncii si codul fiscal in domeniu cuprinde numeroase prevederi, unele din ele interpretabile, iar salarizarea corecta, cu retineri si deduceri corecte, este de o maxima importanta, intrucat influenteaza atat veniturile nete ale companiei, cat si ale angajatilor si totodata, se supune unor reglementari legale, de procedura si uzante numeroase.

Cheltuielile de payroll pot reprezenta costuri ridicate pentru comapniile mici si medii in suport informatic si/sau personal responsabil specializat, iar pentru companiile de nivel mare, activitatea de salarizare presupune un volum ridicat de munca si responsabilitate, astfel ca din externalizarea acestor servicii de rutina, HR-ul companiei se poate focusa pe functiile care aduc stabilitate si crestere a productivitatii muncii.